Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bahatost na djelu

VIDEO Pogledajte neke od najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama

Ovo su neki od najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama
Foto: Parkiram kao idiot
1/4
18.10.2018.
u 11:51

Ima tu svega, od standardnog zauzimanja više od jednog mjesta pa do parkiranja na cesti

Poznato je da hrvatske ceste obiluju loše parkiranim automobilima čiji su vozači bahati i bezobrazni ili jednostavno ne znaju parkirati kako treba.

Popularna Facebook-stranica Parkiram kao idiot, koja ima više od 27.000 pratitelja, prikuplja i objavljuje fotografije takvih slučajeva. Ima tu svega, od standardnog zauzimanja više od jednog mjesta pa do parkiranja na cesti, a neke od najgorih primjera pogledajte u videu.

Pogledajte video loše parkiranih automobila:

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar John Dillinger
John Dillinger
12:57 18.10.2018.

Zanimljivo, uvijek su to skuplji auti

SE
serđo12
12:13 18.10.2018.

B A L K A N

AL
Aleluja
12:17 18.10.2018.

Prije nekih sat vremena siđem s tramvaja, nas nekoliko stoji pred pješačkim i čekamo da nam se na semaforu upali zeleno da prijeđemo cestu. Stiže majstor s kombijem i na sred pješačkog počne skretati s ceste na nogostup, ravno tamoo gdje mi stojimo, jer on treba tu uparkirati. I ne obazire se na nas, maše rukom da mu se maknemo. Ne samo da je prekršio nekoliko prometnih propisa, nego je uz to nevjerojatno bahat i bezobrazan. Slika i prilika prometne kulture u Rvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije