Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZA SVAKOGA

VIDEO Mučio se s izlaskom iz bočnog parkinga, udario auto ispred sebe pa samo otišao

Facebook screenshot
23.06.2021.
u 14:57

Ovaj kao da isparkirava NLO, bili su jedni od komentara korisnika na fejsu

Bočni parking zaista nije za svakoga, pokazao je to još jedan video sa zadarskog parkinga objavljenim na društvenim mrežama.

Iako je, čini se, osoba uspješno bočno parkirala svoj plavi Fiat Punto uz nogostup, izlazak iz parkinga bio je puno teži zadatak. Ispred njega nalazio se još jedan parkirani auto koji mu je prepriječio put ka jednostavnom izlasku na cestu, a u jednom trenutku ga je usred svog manevra i malo udario. 

Vozač je nakon nekoliko pokušaja još jednom otišao u rikverc i izašao iz parkinga, bez da se uopće osvrnuo na automobil kojeg je potencijalno oštetio. 

- Ovaj kao da isparkirava NLO, bili su jedni od komentara korisnika na fejsu. 

- Jadan auto sa takvim vlasnikom, govore drugi. 

VIDEO Evo kako rashladiti automobil tijekom ljetnih vrućina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije