Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to za tebe legendo

VIDEO Koji majstor: Htio ispasti faca na motoru pa se osramotio

Htio ispasti faca na motoru pa se osramotio
Foto: Wochit
17.10.2019.
u 20:36

Ovaj video snimljen je prošli petak u Swanseaju u Velikoj Britaniji, a prikazuje jednog muškarca koji je htio ispasti faca na motociklu, ali se nije baš proslavio

Snimke kamera iz automobila često bilježe zanimljive trenutke u prometu. Neki od njih su tragični, sa smrtonosnim posljedicama, a ima i onih u kojima nije ozlijeđeno ni oštećeno ništa osim nečijeg ponosa.

Ovaj video snimljen je prošli petak u Swanseaju u Velikoj Britaniji, a prikazuje jednog muškarca koji je htio ispasti faca na motociklu, ali se nije baš proslavio.

Na videu se može vidjeti kako bajker na zelenoj "pili" prolazi između dva vozila koji čekaju u redu kako bi se okrenuo. Nakon prolaska pokušao je dignuti motocikl na zadnji kotač, u čemu je uspio, ali samo nakratko, prije nego što je poljubio asfalt.

- Moglo je ispasti puno gore za jako puno ljudi - komentirao je jedan svjedok.

- Djelovao je osramoćeno - dodao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije