Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uručeni ključevi

Večernjakov Hyundai i30 otišao u Bjelovar: 'Nisam mogla vjerovati!'

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
16.06.2017.
u 16:47

Dvadeset godina star automobil koji je vozila gospođa Anica odlazi u ‘mirovinu’

Službeno su predani ključevi novog Hyundai i30 gospođi Anici Suši, sretnoj dobitnici velike nagradne igre Večernjeg lista.

- Nisam mogla vjerovati da sam baš ja dobitnica automobila iz Večernjaka. Bila sam jako iznenađena. Je li moguće da se to baš na mene odnosi?!

Sve sam dva puta pitala - prisjetila se gospođa Anica Suša trenutka kad su joj javili da novi Hyundai i30 čeka upravo nju. Iz Bjelovara je u Zagreb s gospođom Sušom po automobil došla nećakinja.

- Stigao je u pravo vrijeme. Moj Uno je već jako star, vozim ga punih dvadeset godina! Sad ću ga prodati i vozit ću novi Hyundai i30 - presretna je Anica Suša.

Tako je Večernjakov Hyundai i30 stigao u pravo vrijeme i u prave ruke. Ključeve je sretnoj dobitnici uručio Dario Matečić, direktor marketinga i komunikacija za Hyundai Hrvatska, te kazao kako je taj auto kao nagrada još atraktivniji jer će gospođa Suša biti među prvima u Hrvatskoj koja će sjediti za volanom tog modela.

- Čestitamo gospođi Suši kojoj je nagradna igra Večernjeg lista donijela jedan od najatraktivnijih modela ove godine - kazao je Matečić.

S osmijehom na licu i još uvijek u nevjerici što je upravo ona dobitnica, Anica Suša odvezla se doma u svom novom Hyundaiju i30.

  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije