Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Citroën Berlingo

Uz zatezanje bora dobio je i veću upotrebljivost

Citroën
Foto: Citroën
1/2
17.06.2015.
u 10:00

Među zanimljivim detaljima koji povećavaju funkcionalnost centralna je krovna polica, ali i stražnje staklo koje se može otvoriti

Obnovljeni Citroën Berlingo, u putničkoj Multispace i u gospodarskoj izvedbi, počeo se prodavati u Hrvatskoj. Početna mu je cijena 136.500 kuna, a nude se dizelaši BlueHDI od 99 i 120 KS, s potrošnjom od 4,1 l/100 km.

Poput prethodnika, i novi Berlingo ističe se impresivnim obujmom i svestranošću, ali i zanimljivim rješenjima kojima je svrha dodatno povećati upotrebljivost svakog centimetra automobila. Sa svim sjedalima u upotrebi, Berlingo nudi 675 litara prtljažnog prostora. Spuštanjem stražnjih sjedala prostor raste na 3000 litara. Stražnja sjedala su odvojena, mogu se zasebno izvaditi, čime se otvara mogućnost prijevoza predmeta dugih do 3,25 metara.

Putnički Berlingo oduševljava centralnom krovnom policom, te zatvorenim krovnim pretincem u prtljažniku, tik ispred stakla na poklopcu prtljažnika, koje se također zasebno otvara. Ukupna zapremina raspoloživih pretinaca je do 170 litara. Berlingo još praktičnijim čine klizna bočna vrata. Udoban ovjes i ugodna sjedala, uz poboljšanu zvučnu izolaciju, vožnju čine udobnijom. Vozačevo mjesto zadržalo je uzornu ergonomiju, s ručicom mjenjača ugrađenom u armaturnu ploču i uz novi 7-inčni dodirni ekran. Novi Berlingo nudi sustav Active City Break, kameru za vožnju unatrag, pomoć pri parkiranju. Serijska oprema, među ostalim, obuhvaća ABS, REF, AFU, ESP, klima-uređaj, bočna klizna vrata, radio CD MP3 s komandama na kolu progresivnog servo upravljača.

>> Novi motori dali su mu uglađeniju i štedljiviju notu

>> Novi Caddy izgledom je sličan prethodniku, ali bolji u svim segmentima

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije