Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uspješan start prvog pravog webshopa za autodijelove!

Auto Krešo
Foto: Promo
30.03.2018.
u 14:30

Sve za automobil potražite na www.autokreso.hr

Kupnja 24 sata dnevno, 365 dana u godini, čak 30% povoljnije cijene, te mogućnost dostave na željenu adresu argumenti su koji čine prednost.

Pravim entuzijastima i poznavateljima tržišta autodijelova dobro je znano kako je tvrtka Auto Krešo već je dugi niz godina predvodnik po pitanju uvođenja novosti u poslovanje na domaćem tržištu automobilskih, ali i dijelova za motocikle i mopede.

U skladu s time krajem protekle godine domaće je tržište postalo bogatije za prvi pravi webshopa za autodijelove, koji je donio jednu u potpunosti novu era načina poslovanja te pristupa svakodnevnim kupcima autodijelova. Dobro znamo da je danas sve više mladih kupaca, generacije rođene između 1980. i 2000. godine koji se nazivaju 'milenijalci', a koji sve potrebne informacije pronalaze na Internetu. Također, ne samo da traže informacije već i sve kupnje koje mogu, obavljaju online. Dakako, i nešto stariji korisnici sve više rabe internet za olakšavanje svakodnevnih aktivnosti.

Da je tome tako svjedoče i u Auto Kreši, koji nakon više od pet mjeseci poslovanja preko webshopa uočava da većinu kupaca čini mlađa populacija, ali se polagano i kod starijih kupaca razbija početna skepsa te i oni počinju uočavati brojne prednosti online kupnje.

Da, uvijek se nameće bojazan da je online kupnja neka vrsta prevare pa je potrebno izvjesno vrijeme da nam dođe potvrda susjeda ili pak prijatelja koji je uspješno naručio, platio i dobio naručenu robu, pa da se i sami odlučimo na isti postupak.

Jednostavan i inutuitivan način pretraživanja dijelova prema odabranom vozilu omogućava da i kupci koji i nemaju previše iskustva s autodijelovima pronađu sve potrebno za svoj automobil. Mnogi su kupci uvidjeli kako je to ono što im je trebalo, što im olakšava mnoge druge redovne aktivnosti.

Nakon registracije korisnika, samostalno možete naručiti odabrane dijelove, s dostavom na adresu koju odaberete, bez obzira da li je riječ o vlastitoj ili pak vašeg servisera. Naravno, tu je i vrlo široka lepeza mogućnosti plaćanja, bez obzira da li je to putem nekih od kartica (kreditnih ili debitnih), virmanom, pouzećem, PayPalom...

Znači, svakodnveno, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, 365 dana u godini, iz udobnosti svog doma ili pak poskrivečki s radnog mjesta, bilo da to radite na stolnom računalu ili pak smartphoneu sami možete kupiti sve što trebate za svog metalnog ljubimca. Pored toga, računajte i na 30% povoljnije cijene kompletnog asortimana, a tu su i redovite akcije koje sežu i do 50% popusta. Kupite li dijelove u vrijednosti većoj od 500 kn računajte na dodatnu pogodnost - besplatnu dostavu na odabranu adresu!

Posjetite www.autokreso.hr i sami se uvjerite u sve izrečeno. Već danas, a može i navečer, prije spavanja, jer webshop radi 24 sata dnevno.

Sadržaj omogućio Auto Krešo

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije