Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen

S mužem čekala na semaforu, a onda je svog automehaničara uhvatila u (ne)djelu

automehaničar
Foto: Facebook
07.09.2017.
u 18:06

Automehaničar je tvrdio da je riječ o probnoj vožnji, a na njegovu stranu stali su i neki korisnici društvenih mreža

Jeste li se ikada pitali što automehaničari rade s vašim automobilom koji ste im dovezli na popravak? Jedan par iz SAD-a imao je priliku to doznati, a iskustvo nije baš bilo ugodno.

Mari Agredano-Quirino i njezin suprug ostavili su svoj Chevrolet Camaro u autokući u Montabellu u Kaliforniji radi zamjene ulja i popravka klimatizacijskog uređaja. Malo kasnije vidjeli su automehaničara kako se vozika u njihovu autu i odlazi kupiti hranu. 

Dok je vlasnica uvjerena da se automehaničar vozio u njezinu autu zbog uživanja, on je tvrdio da je riječ o probnoj vožnji, a na njegovu stranu stali su i neki korisnici društvenih mreža koji smatraju da se, na primjer, klima-uređaj mora testirati u vožnji te da nije ništa strašno ako je automehaničar pritom skočio do restorana.

Vlasnica i njezin suprug svoj su auto spazili dok su čekali na semaforu.

– Moj suprug je rekao: "Draga, mislim da je to naš auto". Pa smo ga slijedili. Vozio je tako brzo da ga nismo mogli ni stići – objavila je Agredano-Quirino na Facebooku.

Napokon su uspjeli stići automehaničara kada je stao kupiti hranu u drive-through restoranu. Uslijedilo je neugodno sučeljavanje.

– Rekla sam mu: "Koji k.... radiš s mojim autom"? Nije me mogao ni čuti jer je puštao glasno glazbu sa spuštenim prozorima. Dok je utišavao glazbu rekao je: "Ovo nije tvoj auto". Rekla sam mu da jest i da sam ga upravo ostavila na servisu. Potom je rekao: "Samo sam ga odvezao na probnu vožnju". Pitala sam ga uključuje li probna vožnja i kupnju hrane u mojem autu. On je potom rekao: "Prestani, nerviraš me", napisala je vlasnica auta.

Dodaje kako je mehaničar potom krenuo unatrag, a da nije ni pokupio naručenu hranu, te je pritom ogrebao kotače. Odmah su otišli u autokuću, ali ondje su im rekli da ne mogu naći njihovo vozilo, piše NBC LA. Vlasnik servisa Chris Teague na Facebooku je poručio da je riječ o neugodnom incidentu, da ne podržavaju ovakvo ponašanje te da se neće ponoviti. Vlasnici Camara ponudili su novčanu naknadu, ali ona je odbila.

Komentara 22

Avatar taqa
taqa
07:24 08.09.2017.

Dobro su prošli Moglo je biti i tragova sperme

PE
petruss
07:12 08.09.2017.

Strašno, nikom se ne ponovilo, ovo me toliko uzrujalo da danas ne budem izlazio iz svoga auta.

Avatar taqa
taqa
07:28 08.09.2017.

Da li je mehaničar u HDZ-u ?Da li je prevozio ploče sa natpisima? Da li je bračni par jugonostalgican? E, to nas zanima,to je naša hrana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije