Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKE AKCIJE

U ovlašteni servis za jednu kunu ili besplatno

servis
Foto: Hyundai
04.11.2014.
u 12:55

Nissan ne naplaćuje, a za kunu ga nudi Hyundai, Opel, Mitsubishi

Prije ulaska u hladniji dio godine automobil valja odvesti u servis, na kontrolni pregled vitalnih dijelova. Tekućine treba doliti, kočnice i akumulator prekontrolirati, ljetne gume zamijeniti zimskima,...

Treba stručna ruka i alat

Neke stvari pregledati, pa i zamijeniti možete sami. Primjerice, za dolijevanje tekućine za stakla stvarno nema smisla ići u servis. No mnoge provjere ipak zahtijeva ju stručniju ruku i alat. Stoga iskoristite neku od zimskih akcija koje su trenutno aktualne u servisima.

Svake su godine najzanimljivije akcije besplatnog pregleda automobila, odnosno pregleda za jednu kunu. Takva je akcija do 31. prosinca na snazi u Hyundaijevim servisima. Servisno osoblje obavit će temeljit i stručan zimski pregled vozila za samo jednu kunu, a izvorni rezervni dijelovi i dodatna oprema nude se po povoljnijim cijenama. Akcijska zimska ponuda uključuje zimske gume, naplatke, podne obloge, krovne nosače, metlice brisača, akumulatore, žarulje, parking senzore i vučne kuke. Svakog kupca akcijskog artikla čeka i prikladan poklon.

Pregled za kunu do kraja godine nudi se i u Opelovim ovlaštenim servisima, koji imaju raznovrsnu ponudu stručnih usluga i proizvoda po sniženim cijenama. Uz vizualni pregled vozila za jednu kunu, u Opelovim se servisima akumulatori, metlice brisača i dodatna oprema nude uz 20% popusta. Zimske gume (Sava i Continental) i kotači u ponudi su po akcijskim cijenama.

Popust na dijelove

Slično je i kod ovlaštenih Mitsubishi Motors partnera. U sklopu tradicionalne zimske servisne akcije za jednu kunu do kraja godine možete obaviti kontrolni pregled Mitsubishi vozila u 15 točaka te ostvariti popuste do 30% na potrošni materijal i dodatnu opremu. Uz gumene tepihe ide 15% popusta, a povoljnije su i cijene akumulatora, metlica brisača, tekućine za pranje vjetrobrana.

U Renaultovim servisnim radionicama kupce će, osim povoljnih cijena zimskih guma, dočekati i usluga čuvanja guma te 20% popusta na rezervne dijelove nužne za zimske uvjete vožnje. Ova ponuda obuhvaća metlice brisača, antifriz, zimsku tekućinu za pranje stakla, kočione tekućine, akumulatore, krovne kovčege, nosače skija, gumene tepihe i lance za snijeg. Popust do 20% na zimske gume i naplatke kupce čeka i u Gašparić grupi.

Mazdina i Seatova zimska akcija malo se razlikuju. Naime, svi kupci novih Mazdi6 i Mazdi CX-5 dobivaju na poklon set zimskih guma Toyo 17“ i tvornički integrirani navigacijski uređaj.

U ovlaštenim Seat salonima, pak, uz kupnju bilo kojeg Seat modela kupac dobiva i set zimskih kotača koji uključuje četiri zimske gume i čelične naplatke.A

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije