Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONACIJA

Tvrtka P Automobil Import darovala vozilo Klaićevoj bolnici

31.12.2019.
u 10:30

Ovo nije prva društveno odgovorna akcija ovog društva. Isto su činili i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije “Peugeot protiv mina”

Tvrtka P Automobil Import darovala je Klinici za dječje bolesti Zagreb vozilo za transport pacijenata, izvijestili su iz Klaićeve.

- U nastojanju da našim malim pacijentima pružimo cjelovitu i pravovremenu potrebnu medicinsku uslugu, neophodna nam je kontinuirana mobilnost između tri lokaliteta bolnice kao i sa suradnim zdravstvenim ustanovama. U svakodnevnoj smo situaciji da naše pacijente moramo opskrbiti potrebnim dijagnostičkim i terapijskim postupcima, istovremeno nastojeći učiniti boravak u bolnici što ugodnijim, kraćim i manje stresnim za naše male pacijente, ali i njihove roditelje. Stoga nam je donacija tvrtke P-Automobil Import d.o.o., u vidu vozila Peugeot Rifter, od velike koristi u svakodnevnim aktivnostima Klinike, jer će nam omogućiti primjeren, ugodan i siguran transport naših pacijenata. Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao „bolnica prijatelj svakog djeteta“ u svim segmentima svoje djelatnosti nastoji zadovoljiti visoke kriterije humanizacije pedijatrijske bolničke zdravstvene skrbi - poručuju iz klinike.

Ovo nije prva društveno odgovorna akcija ovog društva. Isto su činili i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije “Peugeot protiv mina”.

- Briga za nemoćne i pomoć djeci koju smo u ovoj akciji iskazali logičan je slijed filozofije poslovanja naše tvrtke, ali i svojevrsna moralna obveza. Model Peugeot Rifter, predmet donacije, krasi prije svega praktičnost koju su prepoznali brojni vlasnici i korisnici, a sigurni smo da će to biti slučaj i malih pacijenata Klinike za dječje bolesti u Zagrebu - kažu iz te tvrtke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije