Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tokić otvorio novu poslovnicu u Samoboru

Tokić otvorio novu poslovnicu u Samoboru
Foto: Promo
1/15
27.05.2019.
u 09:56

Zajedno s franšiznim partnerima Tokić ima više od 100 poslovnica i 1000 zaposlenika, a otvaranje nove poslovnice za ovu uspješnu tvrtku predstavlja veliko veselje jer se tako uspješno približavaju svojim kupcima u njihovoj lokalnoj sredini.

Tvrtka Tokić je vodeći trgovac s asortimanom od preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača auto dijelova i više od 200.000 različitih artikala na skladištu, a od sada njihovu poslovnicu možete pronaći i u Samoboru.

Tokić broji preko 100 poslovnica i 1000 zaposlenika

Zajedno s franšiznim partnerima Tokić ima više od 100 poslovnica i 1000 zaposlenika, a otvaranje nove poslovnice za ovu uspješnu tvrtku predstavlja veliko veselje jer se tako uspješno približavaju svojim kupcima u njihovoj lokalnoj sredini.

Otvaranje nove Tokić poslovnice, omogućilo je kupcima da brže i jednostavnije dođu do potrebnih auto dijelova u Samoboru i okolici. Tako je široka ponuda dijelova koju nudi Tokić, olakšala svakodnevne zadatke brojnim automehaničarskim radionicama u području.

Foto: Arena Hospitality Group

Društveno odgovorno poslovanje na djelu

Nije novost da Tokić posebnu pozornost pridaje društveno odgovornom poslovanju kroz donacije ustanovama u lokalnoj zajednici. Često financijski pomažu radu obrazovnih institucija, humanitarnih i sportskih udruga, osobito onih kojima su mladi u fokusu.

Simboličnu donaciju od 5000 kuna uručili su vlasnici tvrtke Tokić, Ilija i Stojan Tokić, gdinu Davoru Škiljanu, ravnatelju Srednje strukovne škole Samobor te voditeljici Kuće za žrtve obiteljskog nasilja, gđi Ljiljani Karlović. Predsjednik Uprave Ivan Gadže istaknuo je kako je jako važno pozitivno utjecati na društvo u kojemu radimo te dodao:

Ljudi koji rade u humanitarnim udrugama puno toga daju društvu. Puno više nego li mi kao tvrtka možemo dati njima. Mi prepoznajemo vrijednost njihova rada i truda te donacijama priznajemo da rade jako korisne stvari i izuzetno važan posao za ovo društvo. Zašto Caritas? Iako ne izdvajamo nikoga te pomažemo svim udrugama u mjeri u kojoj možemo, dragom Bogu smo posebno zahvalni da smo u poziciji da možemo pomagati. Pomagati rubnim slojevima društva smatramo da je kršćanski, a time je i u skladu s našim svjetonazorom. Ujedno smo sigurni da će svaka naša financijska donacija biti upotrebljena u najkorisniju svrhu.“

Foto: Arena Hospitality Group

Zaposlenici vrijedni svake pohvale

Tijekom svečane ceremonije predsjednik Uprave tvrtke Tokić, gospodin Ivan Gadže, s velikim ponosom je istaknuo i dvoje zaposlenika, koji su u posljednjim tjednima dobili izuzetna priznanja za svoj kvalitetan rad. Tako je Ivana Čehulić, direktorica financija u Tokiću, ušla u uži izbor za najboljeg financijskog direktora Hrvatske. Nagrada CFO godine dodjeljuje se za postignuća i projekte, koje direktori financija provode u okviru financijskih funkcija u tvrtkama.

S druge strane, Marko Brkljačić, nedavno je napredovao u direktora digitalnih transformacija i inovacija, a postao je dio projektnog tima ATR-a za telematiku te inovacijske tehnologije na svjetskoj razini.

Red posla, red zabave – ključ uspjeha

Preko 250 uzvanika proslavilo je otvorenje nove Tokić poslovnice u Samoboru, koju je na svečanom otvorenju blagoslovio velečasni Davor Štuljan iz Župe Sv. Anastazije.

Foto: Arena Hospitality Group

Među gostima bili su brojni dobavljači, ali i mehaničari kojima je otvaranje ove poslovnica uvelike olakšalo svakodnevni rad. Širenje mreže poslovnica tako donosi brojne prednosti, ne samo za tvrtku Tokić, već i brojne automehaničarske radionice u Samoboru i okolici. Stručno osoblje ove nove Tokić poslovnice, koja se proteže na 400 m2 moderno uređenog prostora u Gajevoj ulici 44 u Samoboru, spremno će pomoći i dati vrijedan savjet svakom svom kupcu.

Zabave i veselja na svečanom otvorenju nije nedostajalo, a za odličnu glazbu potrudili su se dečki iz tamburaškog sastava Svirci noći. Tokić je mislio na sve, pa su pored ukusne hrane, svojim gostima servirali i izvrsne Samoborske kremšnite.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije