Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIČANSTVENI

Na testnoj vožnji u Mokricama Jaguar i Land Rover plijenili poglede

Modeli vrhunskih automobila, Jaguar i Land Rover
Foto: Promo
1/12
27.06.2017.
u 15:58

Predstavljeni modeli vrhunskih automobila Jaguar i Land Rover

U slovenskim je Mokricama, tvrtka Wallis Adria d.o.o., generalni distributer za Jaguar Land Rover vozila, predstavila poslovne planove za regiju, kao i proizvodne globalne planove za Jaguar i Land Rover.

Ovom je prilikom prezentiran novi Land Rover Discovery, automobil svestrana dizajna, genijalne tehnologije i najboljih sposobnosti u klasi. Otkriveni su i planovi za jesen, za kada je najavljen dolazak novog modela, Range Rover Velara, koji je na predstavljanju u Ženevi u ožujku ove godine izazvao veliki interes.

Novi Range Rover Velar najprofinjeniji je i najsvestraniji medium SUV kojeg karakteriziraju napredne sposobnosti vožnje i zadivljujuće detaljan dizajn.

Kako bi se trenutačne modele približilo tržištu, organizirane su testne vožnje za novinare koji su na raspolaganju imali čitav raspon Jaguar i Land Rover vozila. Uz novi Land Rover Discovery, pažnju novinara je najviše zaokupio Jaguar F-Pace, SUV model koji je dobio nagradu za svjetski automobil 2017. godine, a dobio je i posebno priznanje za najljepši dizajn.

F-Pace je najpraktičniji Jaguarov SUV automobil koji sjedinjuje sportsko upravljanje i impresivnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i efikasnošću. Najavljen je i drugi model Pace obitelji, Jaguar E-Pace, crossover nasljednik F-Pace modela, koji na tržište dolazi početkom sljedeće godine. Luksuzni SUV ima visoke performanse, a odlikuje ga kombinacija sportskog dizajna i pokretljivosti s praktičnošću SUV-a.

U predivnom ambijentu nekadašnjeg srednjovjekovnog dvorca Mokrice, koji je preuređen u impozantan hotel visoke kategorije, hrvatski i slovenski novinari prisustvovali su konferenciji za medije.

Nakon konferencije, novinari su imali priliku uživati u testnim vožnjama u vrhunskim modelima Jaguara i Land Rovera vozeći se prelijepim krajolikom stoljetnih šuma i vinogradarskih brežuljaka, lomeći tišinu prirode zvucima moćnih, kvalitetnih motora.  


 

Komentara 1

Avatar Papatest
Papatest
17:06 27.06.2017.

Ha,ha,testna vožnja,dobili besplatno ručak,piće,gorivo,auto pa testiraju tko će bolji hvalospjev prepisati iz prospekta.Kao to rade Njemci,kupe auto,odvoze 50 000km ,rastave ga pa kažu što ne valja a što je dobro.To je test lazari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije