Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na testu

Još poželjnija turbobenzinska Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
14.08.2017.
u 11:00

Sa 0,9-litrenim TCe motorom Sandero Stepway sa 90 KS dovoljno je agilan i s potrošnjom od oko 7 l/100 km solidno štedljiv

Truba na novom četverokrakom upravljaču, a ne više kao nekad u Renaultima na ručici žmigavca jedna je od promjena u redizajnu Dacije Sandero Stepway, povišene verzije popularnog Sandera. To je funkcionalnije rješenje, a klasični facelift obuhvaća promjenu izgleda svjetla i prednje maske, kao i bolje materijale u unutrašnjosti.

A atraktivnost i SUV izgled testnom primjerku daju plastične zaštitne obloge, sivi retrovizori, krovni nosači, dnevna LED svjetla, povišena podnica na 16 cm. Iako nema 4x4 pogon robusnost vrlo udobnog ovjesa dopušta makadamske izlete, a obračun s gradskim uspornicima je mačji kašalj.

Dacia Sandero Stepway
1/8

Ispod poklopca motora već u mnogim autima Renault-Nissan Alijanse dokazan 0,9-litreni moderni turbobenzinac Sanderu paše odlično. Ubrzava agilno (11 s do stotke), a maksimalna brzina je 168 km/h. Prosječna potrošnja se kreće oko 7 l/100 km. Prestige oprema donosi bogatu opremu, a uz još dodatnu crvenu boju, regulator brzine, naslon za ruke sprijeda, stražnjim parking senzorima i kamerom za vožnju unatrag, Media Nav uređajem s kartama stoji 100.080 kuna.

Komentara 5

TA
taxiico
12:22 14.08.2017.

ovo je da puknes od smjeha

AA
aabbcc
14:39 15.08.2017.

Trenutno jedino auto koje ne ceka na kupce vec kupci da im naprave, dodje auto iz fabrike. Vazno naponenuti da mnoga druga nova auta malo ostare cekajuci i po dvije godine na kupca...

MI
mika2
16:14 10.09.2017.

motor od 900 ccm koji troši 7 litri...tloko mi je trošila i askona iz 78. ...pa kaj će mi onda turbo,ajnšpric i sva ta moderna sranja?sedam litri zagađuje i košta ko 7 litri...ali zato ima hiljadu skupih kvarova i popravaka više...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije