Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renault

Tehnološki potkovaniji Espace u Hrvatskoj se neće nuditi

Renault Espace
Foto: Renault
1/21
04.12.2019.
u 17:38

Iz Renaulta kažu da je novi Espace perjanica njihove game. Njegova bi prodaja trebala početi u proljeće 2020. Na hrvatskom se tržištu ne očekuje

Osvježenjem pete generacije Renault Espace želi se iznova nametnuti kao luksuzno opremljen crossover. Naime, iako Espace doživljavamo prvenstveno kao jednovolumen - razumljivo, jer je među utemeljiteljima te klase - promjene u navikama i željama kupaca potaknule su Renault da prilikom stvaranja pete generacije i Espace ‘prošara’ robusnijim linijama.

U najnovijem izdanju taj je dojam još pojačan, iako primarne izmjene nisu rađene na karoseriji - dobio je nova svjetla, branike i prednju rešetku, nove naplatke i boje. U interijeru su raskošniji materijali i redizajnirana centralna konzola, ali novi Espace prvenstveno je dorađen, odnosno obogaćen na području naprednih tehnologija. Tako on sada ima nove Easy Drive tehnologije pomoći vozaču, koje uključuju prilagodljiva LED Matrix Vision svjetla (prva u Renaultovoj gami), ali i pomoć pri vožnji autocestom i u gužvama, što je druga razina autonomne vožnje.

Renaultov Easy Connect ecosistem nudi, pak, novo iskustvo povezive mobilnosti s novim Easy Link multimedijskim sistemom povezanim s 9,3-inčnim ekranom, uz kojega ima i 10,2-inčni digitalni ekran ispred vozača, u sklopu instrumentne ploče. Multisense postavke i 4Control sustav sa sva četiri upravljiva kotača dolaze uz prilagodljivi ovjes. Iz Renaulta kažu da je novi Espace perjanica njihove game. Njegova bi prodaja trebala početi u proljeće 2020. Na hrvatskom se tržištu ne očekuje. Za tim je modelom u Hrvatskoj ranije posegnulo premalo kupaca, pa ga Renault ovdje neće nuditi.

VIDEO Renault Twingo:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije