43 23°C
  • Deleted user:

    dizelaši, kao, zagađuju, i to smeta njemačkim ekolozima? I vi, ekolozi, želite, kad dođete doma, napraviti "klik" prekidačem, pa da vam se upali svjetlo, zar ne? Mislite da se struja ne dobiva (i) iz neekoloških izvora, ne samo hidroelektrana, koje ... prikaži još! jesu - doduše - ekološke, ali s druge strane mjenjau i uništavaju vodotokove. Dragi moji ekolozi..., da bi se ostvarilo sve što vi predlažete i hoćete..., trebali bismo se svi vratiti živjeti u pećine.A, btw, ne smeta vam nešto mnogo opasnije..., mnogo opasnije zagađenje - zagađenje njemačke nacije i njemačkog društva time što su muslimani, zahvaljujući vašoj kancelarki, preplavili i zagadili Njemačku, ali i dobar dio Europe?

  • kakačinka:

    Pretpostavljam da se neće tu puno učiniti po pitanju očuvanja okoliša. Naime, ako dođe do zabranjivanja prometovanja dizelskim automobillima u Munchenu ili evo čak u cijeloj Njemačkoj, svi ti automobili pronaći će svoje nove vlasnike na području balkana i u ... prikaži još! okolnim slabije razvijenim državama. Teško će se pojedinci odreći takve zarade. Jer naposlijetku evil money rules the world...

  • Nikomah95:

    Zašto ne pođu od malih stvari? Npr., 100g sira zapakirano u 200g plastike. Ili, pakiranje od 6 kroasana ukupne težine 150g zapakirano u 3 različita sloja plastike, ukupna težina 400g. A kante za plastiku odvoze jednom mjesečno. Već nakon 10 ... prikaži još! dana od odvožnje, ulice se kupaju u plasičnom smeću. Ninja smeće da i ne spominjem.

Još iz rubrike Auti

VW T-Roc Cabrio
Volkswagen

T-Roc Cabrio prvi je kompaktni SUV koji donosi i vjetar u kosi

Kia Niro
Rast u Europi

Kia u pola godine prodala 268.305 auta

Mitsubishi Outlander PHEV Intense
Na testu

Za one koji žele biti ekološki osviješteni, a trebaju prostran auto