Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba oldtajmera

Stari limeni ljepotani donijeli dašak prošlosti u Slavoniju

Slavonski Brod: Četvrti međunarodni susret oldtajmera
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/22
20.06.2020.
u 15:21

Posebnu pozornost plijenio je Dodge Roadster iz 1924., čiji su vlasnici Drago i Renata Kukovič samo za ovu prigodu doputovali iz Nove Gorice u Sloveniji

Pedesetak zaljubljenika u stare automobile iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Makedonije predstavilo je svoje limene ljubimce na četvrtim međunarodnim oldtajmerskim susretima u Slavonskom Brodu. Iako je odaziv zbog problema izazvanih epidemijom koronavirusa bio nešto slabiji nego prijašnjih godina, posjetitelji su ipak imali priliku uživati u ljepoti starih vozila na dva i četiri kotača koja su u njihov grad donijela dašak prošlosti. Ujedno su mogli odati priznanje njihovim vlasnicima na trudu i upornosti da ih urede i tako sačuvaju dio automobilske i motociklističke svjetske povijesti.

- Neki od sudionika imali su manjih problema s prelaskom granice, ali u cjelini smo ipak zadovoljni odazivom s obzirom da je to prva veća manifestacija ove godine u Slavonskom Brodu - rekao je Luka Matišić, predsjednik oldtajmerskog kluba Brod na Savi, organizatora susreta.

Posjetitelji koji redovito pohode izložbe limenih ljepotana primijetili su kako su sudionici i ove godine u svojim garažama "otkrili" neke nove stare automobile, izvukli ih i osposobili. Posebnu pozornost plijenio je Dodge Roadster iz 1924., čiji su vlasnici Drago i Renata Kukovič samo za ovu prigodu doputovali iz Nove Gorice u Sloveniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije