Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volkswagen na jednogodišnje korištenje

“Srećkovićka” Marija Anđelić u Večernjakovoj igri osvojila e-Up!

Marija Anđelić u Večernjakovoj igri osvojila e-Up!
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/2
21.03.2018.
u 16:42

Kada su je iz redakcije Večernjeg lista zvali da će sljedećih 365 dana voziti Volkswagen e-Up!, Marija je bila na putu u BiH

“Srećkovićka”, tako prijatelji zovu Mariju Anđelić jer, nakon što je prije godinu i pol u jednoj drugoj nagradnoj igri dobila novi iPhone, sada je od Večernjeg lista, u suradnji s Ridecarom, dobila i električni automobil Volkswagen e-Up! na jednogodišnje korištenje. Nagradna je igra bila jednostavna. U pet dana, između 16. i 20. veljače, trebalo je skupiti i poslati pet Večernjakovih nagradnih kupona. Kada su je iz redakcije zvali da će sljedećih 365 dana voziti Volkswagen e-Up!, Marija je bila na putu u BiH.

– Joj, kako sam se tamo iznenadila. Ja njih požurujem zbog roaminga, a oni meni kažu da sam na godinu dana dobila automobil – sa smiješkom objašnjava Marija, mlada 24-godišnja knjigovotkinja iz Zaprešića koja je automobil preuzela u pratnji prijateljice Klare Rudić i mlađeg brata Marka.

Sretna dobitnica preuzela je svoje vozilo
Foto: Igor Šoban/PIXSELL, Ilustracija
– Dosad nisam vozila ovakav automobil i baš mu se veselim jer meni je to nešto sasvim novo. Dečku ću uvaliti auto koji sada vozimo, a meni će ostati ovaj zanimljiviji – objašnjava.

Mirjana Sović, direktorica prodaje u Ridecaru, tvrtke za dugoročan najam vozila, govori da su električni automobili i u Zagrebu već postali dobro poznati.

– Oni su očigledno budućnost. Vidimo nova ograničenja s dizelom u Njemačkoj i implikacije industrije na okoliš pa nije teško procijeniti što nas čeka – govori ona.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije