Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Spektakl u Rijeci: Luksuzni super automobili okupirali Korzo

Tifon
Foto: L33T Digital Agency
1/10
13.10.2019.
u 08:00

Porsche, Ferrari, Maserati, Lamborghini samo su neki od luksuznih super automobila koje su Riječani, zahvaljujući i potpori Tifona, imali prilike vidjet u samom centru gradu

Drugo izdanje manifestacije Cars & Coffee Croatia 2019. ponovno je donijelo mnoštvo uzbuđenja i luksuznih super automobila. Ova ekskluzivna automobilska smotra započela je u Konjičkom klubu Trajbar u Zaprešiću gdje su se okupili vlasnici i vozači super luksuznih jurilica ali i raritetnih primjeraka sjajno očuvanih oldtimera. Na putu do Rijeke, gdje je bio i cilj ove atraktivne smotre, cijela karavana predahnula je na Tifonovom prodajnom mjestu Draganić Sjever na kojem su se sudionici ovog automobilističkog spektakla okrijepili u Fresh Corneru, a tijekom predaha svoje limene ljubimce napunili novom dozom energije – Tifonovim EVO Premium gorivima - Eurodiesel BS Premium te Eurosuper 100+ BS Premium.

Foto: L33T Digital Agency

To su naime goriva koja imaju odlike visoke iskoristivosti, omogućuju smanjenu potrošnju, brinu o čistoći motora dulje vrijeme te uspješno uklanjaju naslage (kod novijih turbodizelskih motora čak 58% uklonjenih naslaga) i omogućuju bolje performanse vozila tijekom vožnje. Riječ je o gorivima nove generacije koja zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, sadrže aditive renomiranih svjetskih proizvođača, a nalaze se u ponudi na svih 45 Tifon prodajnih mjesta. Zahvaljujući sustavu nadzora koji se provodi po principu od izvora do spremnika na prodajnom mjestu, Tifon kupcima osigurava vrhunsku kvalitetu goriva koja se provjerava na nekoliko razina – redovitom analizom goriva, sustavom sondi za praćenje razine vode u svim spremnicima, kontrolom porijekla robe ali i redovitim preventivnim servisima agregata.

Foto: L33T Digital Agency

Nakon okrijepe na Tifonovom prodajnom mjestu Draganić, automobilska super smotra nastavila je put prema riječkom Korzu gdje je više tisuća Riječana i turista dočekalo luksuzne jurilice i oldtimere. Najveća atrakcija ovogodišnjeg događaja nedvojbeno su bila 2 električna super automobila Concept 1 i Concept 2 hrvatske tvrtke Rimac, koja su bila parkirana na središnjem dijelu Korza uz desetine drugih super luksuznih automobila.

Cars & Coffee Croatia 2019. povezuje vlasnike i kolekcionare luksuznih automobila i prestižnih oldtimera, a sve je započelo još 2006. godine kada se manifestacija iz SAD-a proširila kao globalni fenomen i na europsko tlo. Prošle godine Cars & Coffee po prvi puta predstavljen je i u Hrvatskoj koja se pridružila brojnim europskim državama u kojima je ovaj događaj postao neizostavna poslastica mnogobrojnih ljubitelja luksuznih automobila ali i oldtimera.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije