Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH MU NAPLATILI KAZNU

'Kad misliš da si vidio gotovo sve...' . policajci zatečeni neodgovornim vozačem

Ćelave gume
Foto: PU Maribor
1/3
09.10.2019.
u 10:29

Mladiću je zaplijenjeno vozilo te ga čeka tužba zbog vožnje bez vozačke dozvole, a zbog ćelavih guma dobio i kaznu od 400 eura

Kad misliš da si vidio gotovo sve - tako su mariborski policajci komentirali ono što ih je zateklo kad su u ponedjeljak zaustavili 20-godišnjeg vozača.

Pregledom dokumenata utvrdili su da nema vozačku dozvolu i da nikad nije ni polagao vozački ispit.

Međutim, tu nije bio kraj - prednje gume bile su toliko istrošene da su policajci ostali zatečeni. Toliko su "izrokane" da se na njima čak vidi tkanina podloge.

Foto: PU Maribor

Uslijedila je zapljena vozila i tužba zbog vožnje bez vozačke dozvole, a mladić je zbog ćelavih guma dobio i kaznu od 400 eura.

VIDEO Ovo su najbolje zimske gume:

Ključne riječi

Komentara 4

CH
che99
10:51 09.10.2019.

ovo je zimska guma... tko zna koliko stara i koliko ljeta vožena.... za ovako nešto 400 eura je smiješna kazna jer sa ovm gumom će nekoga ubiti i po suhom a da ne govorim po mokrom, oduzeti dozvolu i naplatiti barem 15000 kn pa da vidimo...

HH
Hrvoje Hrk !!
12:37 11.10.2019.

Hahahaaa pa kod mend na poslu pol ekipe vozi s takvim gumama, a nekim se i one žice već vide vani

PH
Petarstijena-HR
11:30 09.10.2019.

Novinari malo ste krivu fotografiju postavili...Onaj koji vozi NISSAN JUKE sigurno ima love, i nema takve gume. Informirajte se malo koja klasa ljudi vozi takve aute....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije