Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Greyp G12

Rimčeve bicikle počela koristiti i južnoafrička policija

Greyp G12
Foto: Greyp
1/4
15.03.2016.
u 15:33

Šef lokalne policije Robbie Robberts rekao je kako se električnim biciklima pokušavaju učinkovitije boriti protiv zločina i nasilja

Čini se da posao ide prilično dobro za Greyp, tvrtku Mate Rimca koja proizvodi električne bicikle. Rimac se na Facebooku danas pohvalio kako je Južna Afrika jedno od njihovih najvećih tržišta, a njegove bicikle počela je koristiti i tamošnja policija.

- Nakon mnogih drugih institucija (vojske i policije) diljem svijeta, sada policija u Cape Townu koristi Greyp G12 da učinkovito hvataju zločeste dečke i usput se dobro zabavljaju - komentirao je Rimac dijeleći fotografije policajaca sa sivim Greypom.

Šef lokalne policije Robbie Robberts rekao je kako se električnim biciklima pokušavaju učinkovitije boriti protiv zločina i nasilja.

- Riječ je o uvoznom proizvodu, zove se Greyp, električni je bicikl i mješavina je motocikla i bicikla - rekao je Robberts za Cape Talk prošli tjedan. Dodao je da ima punjivu bateriju, s jednim punjenjem može voziti do 120 km i ima najveću brzinu od 65 km/h (iako je službena brojka 70 km/h).

Surprisingly, South Africa is one of Greyp's biggest markets. After many other institutions (military and police) around...

Posted by Mate Rimac on 15. ožujka 2016

 

>> Rimac u Ženevi predstavio 'zlog brata blizanca' sa čak 1384 konjskih snaga

>> Tomislav Panenić o Mati Rimcu: Treba mu dati potporu, jer je stvarno svjetski igrač

Komentara 2

Avatar Peterančan
Peterančan
19:45 15.03.2016.

Zato naši dragi droti imaju svaki svoj auto, koji dela 24 sata na dan. Il se griju ili se hlade dok odmaraju, a ti narode hrvatski plačaj sve to. Zadnji put sam kod nas videl ophodnju pješice 1900 i neke.

OV
ovcalila
16:22 15.03.2016.

Prije 30 godina sladoledari su vozili takve bajkove motor od brisača i akomulator na paktreger

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije