Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprašta se od pogona

Rimac pokazuje tvornicu u Svetoj Nedelji prije selidbe

Mate Rimac
Foto: Screenshot YouTube
1/3
29.05.2019.
u 16:18

- Za nekoliko tjedana selimo proizvodnju pa sam htio zabilježiti ovaj trenutak kako tvrtka trenutno izgleda, prije nego se sve promijeni - kaže Rimac.

Rimac Automobili objavili su video obilaska tvornice u Svetoj Nedelji uoči selidbe pogona na novu lokaciju. Na YouTubeu je objavljen prvi u seriji od četiri videa u kojima šef tvrtke Mate Rimac pokazuje tvornicu.

Rimac u videu navodi kako im se pogon u početku činio ogromnim i mislili su da ga nikad neće ispuniti, no već za dvije godine bili su puni.

Rast i dalje traje, no sada su se umjesto "krpanja" postojećeg pogona odlučili za dugotrajnije rješenje.

- Za nekoliko tjedana selimo proizvodnju pa sam htio zabilježiti ovaj trenutak kako tvrtka trenutno izgleda, prije nego se sve promijeni - kaže Rimac.

Rimac je svojim električnim hiperautomobilima postao globalno poznat, a prije dva tjedna objavljeno je da u Rimac Automobile Hyundai i Kia ulažu 600 milijuna kuna.

Mate Rimac
1/17
Ključne riječi

Komentara 5

WI
Witman
17:15 29.05.2019.

Koliko god razmišljam nemogu se oteti dojmu da su ovi bosanci ipak pametni ljudi. Imaju čuku kakj je je.

LL
La_Linea01
21:09 29.05.2019.

Istinu o Rimcu koju hrvatski mediji ne smiju objaviti možete pročitati ovdje: https://www.docdroid.net/lnh3a9w/rimac.pdf

DU
Deleted user
17:11 29.05.2019.

Mnogi su Todorića ljubili među rogove Politika će izabrati tko će dobiti pod rebra, a koga će se samo nagaziti papkom. Nezgodni su oni koji su izvan dosega države, pa će svoja potraživanja tražiti na međunarodnim sudovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije