Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi model

Rimac objasnio zašto neće predstaviti C_Two na Zagreb Auto Showu

Rimac C_Two
Foto: Rimac Automobili
1/16
09.03.2018.
u 22:23

"C_Two iz Geneve ide direktno u New York"

Novi model Rimca, koji je privukao pažnju svjetske automobilske javnosti na auto-salonu u Ženevi, neće biti predstavljen na zagrebačkom Auto Showu. Objavio je to večeras Mate Rimac.

- C_Two iz Geneve ide direktno u New York. Rado bismo pokazali auto domaćim fanovima na ZG Auto Showu, ali nažalost se preklopio sa sajmom koji je davno unaprijed dogovoren s našim distributerom u New Yorku - objavio je Rimac na Facebooku. 

Dodao je kako im je glupo na zagrebački salon staviti prethodni model Concept_One, a da nemaju još spreman drugi C_Two, zbog čega su odlučiti da ovaj put neće sudjelovati u Zagrebu. 

- No smislit ćemo nešto da domaći fanovi mogu vidjeti C_Two. Danas smo već brainstormali neke ideje - kaže Rimac.

Zagreb Auto Show ove će se godine održati od 10. do 15. travnja na Velesajmu, a dosad je potvrđeno više od 400 izlagača.

Rimac C_Two
1/33

Komentara 50

MA
MarcoPollo
10:48 10.03.2018.

Ti koncepti fantomski auti, ima ih a nigdje ih nema.

IL
ilijan
06:42 10.03.2018.

Mate samo naprujed, napravio si ga u Zagrebu!

ST
strelabožja
07:23 10.03.2018.

Bandić je obećao dovesti Concept-2 na zagrebački sajam. Jebeno dobro planiranje, kao i u svim drugim situacijama. Bahat i šlampav. Sjajna kombinacija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije