Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluziva

Rimac Automobili ponovno u Kaliforniji

Mate Rimac
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
21.08.2017.
u 22:32

Concept_One predstavio se publici na Monterey Car Weeku i na glavnoj izložbi Pebble Beach Concours d’Elegance

Rimac Automobili već tradicionalno u kolovozu izlažu svoj Concept_One na ekskluzivnim izložbama u Kaliforniji u SAD-u.

Jedan od samo osam supersportskih Rimac Concept_One automobila koji će ikada biti proizvedeni predstavio se publici na Monterey Car Weeku, pa tako i na glavnoj izložbi Pebble Beach Concours d’Elegance. Na toj se izložbi izlažu najposebniji automobili na svijetu koji privlače kolekcionare, kao i ostale ljubitelje automobila.

Komentara 5

VZ
vzg1967
08:04 22.08.2017.

Papatest- krivo! Rimac ne radi sve ovo da bi prodavao supersportski automobil nego je je poanta u tome da u isti ugrađuje najsuvremenije tehnologije koje onda uspješno prodaje tj. Concept one je samo fantastična reklama za sve to..npr. pogonska baterijaja (cijeli sklop) je remek djelo, neke tvrtke već su počele ugrađivati njegova rješenja i uspješno to prodaje. Rimac-bravo a zavidnima: izdržite.

IL
ilijan
07:26 22.08.2017.

Bravo majstore!

Avatar Papatest
Papatest
01:26 22.08.2017.

Sve je to magla i niš koristi,ništa nije prodao jer ima poluproizvod bez pravog razvoja testiranja i projektiranja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije