Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Landwind X7

Range Rover Evoque vam je preskup? Ne brinite, postoji kineska kopija

Evoque
Foto: Land Rover
06.08.2014.
u 21:25

Landwind X7 bezočno krade od mnogo skupljeg Evoquea

Želite Range Rover Evoque, ali si ga ne možete priuštiti? Nema problema, tu je kineska kopija Landwind X7.

Auto je već prije izazvao salve negativnih reakcija zbog bezočne krađe poznatijeg uzora. Sada su isplivale i svježe špijunske fotografije konačnog proizvoda koje pokazuju da Kinezima te reakcije nimalo ne smetaju jer auto i dalje izgleda kao Evoque (na slici).

X7 bi trebao koštati od 120.000 yuana, što je otprilike 111.000 kuna, prenosi Car Scoops. Usporedbe radi, uvezeni Evoque u Kini košta oko 528.000 yuana, a još ove godine očekuje se i verzija proizvedena u Kini, koja bi pak trebala koštati od 425.000 yuana.

X7 pogoni dvolitreni četverocilindrični turbobenzinac koji razvija 190 konjskih snaga, a dolazit će u kombinaciji sa šestbrzinskim ručnim mjenjačem ili osambrzinskim automatikom.

>> Kineska 'Crvena zastava' luksuzni je auto koji stoji 4,38 milijuna kuna

>> Kineski Zinoro 1E električna je kopija BMW-a X1

Komentara 1

N1
Nešo.15
08:52 08.08.2014.

Mi smo zajedno u EU i NATO - i ne može Kinezi ovde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije