Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnuta tragedija

Kakva vožnja na magistrali: evo zašto ne smijete pretjecati u zavoju

Pretjecanje
Foto: Screenshot Facebook
14.03.2018.
u 14:24

"Ono kad pretječeš u zavoju pa naletiš na mangupa većeg od sebe"

Da je pretjecanje u zavoju preko pune crte izrazito opasno zna većina vozača, no čini se da to nekima ipak ne smeta.

Snimka jedne takve situacije objavljena je na Facebook-grupi Prometne zgode i nezgode uz komentar "Ono kad pretječeš u zavoju pa naletiš na mangupa većeg od sebe". 

Na videu navodno snimljenom na Jadranskoj magistrali može se vidjeti kako vozač bijelog kombija preko pune crte u zavoju kreće pretjecati automobile ispred sebe, kada u jednom trenutku u suprotnu traku ulazi još jedan automobil ispred njega. 

Nesreća je ipak izbjegnuta jer se vozač kombija vratio nazad u svoju traku, a i automobil je prešao na stajalište na drugoj strani ceste tik prije nego što su iz naišli automobili iz suprotnog smjera.

10 stvari koje možda niste znali o Yugu:

Pretjecanje
1/11

Komentara 5

Avatar pittbull
pittbull
15:04 14.03.2018.

Zbog takvih mangupa statistika mrtvih i invalida sve vise raste u HR.

DU
Deleted user
15:12 14.03.2018.

Za takve šest mjeseci bez vozačke i 10 000 kuna kazne.

DU
Deleted user
08:10 15.03.2018.

Dok se provezete 100 km magistralom,bar 3 opasne i glupe situacije ćete vidjet. Ne bojim se tehnologije samovozećih automobila, ne može bit opasnija od situacije koja je danas na cestama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije