Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Posjetite novootvoreni Tomić & Co. prodajno - servisni centar u Zadru

Tomić & Co.
Foto: Promo
1/5
10.06.2019.
u 11:42

Najnovije BMW i MINI modele od sada razgledajte i u sedmoj Tomić & Co. poslovnici u Hrvatskoj

Početkom lipnja u Zadru je otvorena sedma po redu Tomić & Co. poslovnica u Hrvatskoj. Ukupno drugi najveći prodajno – servisni centar u zemlji, generalnog zastupnika za BMW i MINI modele, ima površinu od čak 2.200 četvornih metara. Odličan smještaj na Jadranskoj magistrali odnosno adresi Ulica 84. gardijske bojne HV Termiti 49 jamči dobru prometnu povezanost i laku dostupnost lokacije svim ljubiteljima istinskog zadovoljstva u vožnji.

Zadarska županija oduvijek je bila poznata po velikom broju ljubitelja luksuznih automobila, a i za BMW motorkotače oduvijek je vladao značajan interes. Sada će svi zainteresirani uživo moći pogledati najnovije BMW, MINI i BMW Motorrad atraktivne modele. Pojedini primjerci već su pronašli svoje vlasnike u prvim danima otvorenja, najavljenog još tijekom rođendanskog slavlja tvrtke Tomić & Co. povodom četvrt stoljeća generalnog zastupstva za BMW vozila.

Foto: Arena Hospitality Group

Osnovana prije više od 25 godina u Zagrebu - kao prvi zastupnik jednog stranog proizvođača automobila u demokratskoj i samostalnoj Republici Hrvatskoj - Tomić & Co. danas je jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj i predvodnik na domaćem automobilskom tržištu.

Osim u Zadru poslovanje se odvija u svim regionalnim središtima diljem zemlje: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli i Osijeku, a poslovnih aktivnosti svakim je danom sve više. Tomić & Co. tako danas pokriva cjelokupan segment poslovanja: prodaja i postprodaja novih i diplomatskih automobila, BMW Premium Selection rabljenih automobila te usluge financiranja i osiguranja za BMW i MINI vozila.

Foto: Arena Hospitality Group

Šesti grad u Hrvatskoj u kojem je otvoren Tomić & Co. prodajno – servisni centar samo još jednom potvrđuje odlučne planove kompanije vezane za daljnji razvoj, a kojim pokazuju inovativnost i spremnost na izazove budućnosti baš kao što to neprestano čine proteklih više od 25 godina.

Sve dodatne informacije o novootvorenoj Tomić & Co. poslovnici u Zadru i svim aktualnim prodajnim akcijama pronađite na www.bmw.hr i na www.mini.com.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije