Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carrera S

Porsche proizveo milijunti primjerak legendarnog modela 911

Porsche 911
Foto: Porsche
1/20
11.05.2017.
u 19:46

Porsche je samo lani isporučio više od 32.000 modela 911

Porsche je danas proizveo milijunti primjerak svog legendarnog sportskog automobila 911. Riječ je o Carreri S u posebnoj, irski zelenoj boji, s brojnim posebnim značajkama koje asociraju na izvorni 911 iz 1963. godine.

Naravno, od prvog modela do danas puno se toga promijenilo pa je upitno može li se reći da je riječ o istom modelu, no u Porscheu kažu da nikad nisu napustili koncept originalne verzije. 

Porsche je lani isporučio više od 32.000 modela 911, a u tvrtki se hvale i kvalitetom pa kažu da je više od 70 posto svih 911-ica ikad proizvedenih još uvijek u voznom stanju.

Milijunti primjerak završit će u Porscheovom muzeju, ali će prije toga otići na svjetsku turneju na kojoj će obići Nürburgring, SAD, Škotsku, Kinu...

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije