Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje u sportskoj gami

Porsche Macan S dolazi s novim V6 turbo motorom

Porsche Macan S
Foto: Porsche
1/5
21.12.2018.
u 09:51

Proizvođač sportskih automobila kompaktnom je SUV-u podario više snage i povećani komfor

Sa snažnim Macanom S Porsche je proširio svoju seriju kompaktnih SUV-ova. Dolazi s novim trolitrenim V6 turbo benzinskim motorom s filtrom čestica. Postiže snagu od 354 KS i maksimalni okretni moment od 480 Nm. To je plus od 14 KS odnosno 20 Nm u usporedbi s prethodnim modelom. Time se vrijeme ubrzanja sa Sport Chrono paketom smanjuje s mjesta na 100 km/h za 0,1 na 5,1 sekundu. Maksimalna brzina iznosi 254 km/h. Potrošnja goriva bilježi 8,9 l/100 km prema koreliranom NEDC-u.

Macan S profitira od svih inovacija iz serije modela. One uključuju LED svjetlosnu traku na stražnjem dijelu. Prednja svjetla serijski su opremljena LED tehnologijom, dok opcionalno Porsche Dynamic Light System Plus adaptivno upravlja raspodjelom svjetla.

Porsche Macan S
1/5

Novi Porsche Communication Management (PCM) sa sada 10,9 inča velikim full-HD dodirnim zaslonom serijski je potpuno umrežen i obuhvaća online navigaciju s informacijama o prometu u stvarnom vremenu putem „Here Cloud“, pripremu mobilnog telefona, dva audio sučelja te pametni sustav za govorno upravljanje.

Novi Macan S već se može naručiti. U Njemačkoj stoji od 64.356 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije