Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORI IZ NIZOZEMSKE

U dva dana 500 kazni: Domišljatost ovih policajaca teško da će netko nadmašiti

Foto: Pixabay/Ilustracija
21.09.2020.
u 23:04

Kazna za čeprkanje po mobitelu u vožnji je u Nizozemskoj raskošnih 230 eura.

Nerijetko se čudimo domišljatosti policijskih službenika kad je u pitanju naplaćivanje kazni. Vrebaju iz jaraka, grmova, majstori su kamuflaže. Ali Nizozemce će teško pobijediti, piše revijahak.hr

Naime, tamo su se dosjetili posjesti dvoje službenika u poseban turistički autobus i provozati ih prometnim pravcima A1, A28 i A50. Zbog čega? Na povišenom su pa mogu vidjeti  kad vozači kamiona koriste mobitel dok vozači ništa ne slute. 

U samo dva dana patrole u autobusu policijski službenici su ispisali 500 prekršajnih naloga – 241 za korištenje mobitela u vožnji, a ostalo za prekršaje poput prelaženja pune crte, neodržavanja sigurnosnog razmaka…

Kazna za čeprkanje po mobitelu u vožnji je u Nizozemskoj raskošnih 230 eura. Inače, 2017. godine nizozemski policajci su se vozili u kamperu i tražili vozače u prekršajima.

 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Vakserčina
Vakserčina
07:44 22.09.2020.

Haha, pa kod nas policajci mogu sist u kafić bliže cesti i brojat one koji nisu na mobitelu.. A ima i takvih , virujte mi.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:07 22.09.2020.

Sudeći po broju kazni za mobitele u vožnji, naši policajci voze romobile.

Avatar DIXI
DIXI
06:27 22.09.2020.

Nije da je bitno, ali je aljkavo. Novinaru, dajte barem odabirajte prikladne 'stock' ilustracije. U poprilično ravnoj Nizozemskoj nigdje nema ovakvog vijadukta, brda i tunela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije