Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinjavajuće

Pogledajte kako se golemi kamion zabio u auto ispred sebe

Kamion se zabio u Mazdu
Foto: screenshot
12.11.2018.
u 09:23

Nije poznato kako je do nesreće došlo niti je li u nesreći itko ozlijeđen

Ima li što strašnije za vozača automobila nego da se u vas na autocesti zabije golemi tegljač?

Upravo to dogodilo se vozaču Mazde 3 krajem prošlog mjeseca na I-40 u Nashvilleu u SAD-u.

Pogledajte video nesreće:

Na snimci se može vidjeti kako se kamion u sasvim lijevom traku na autocesti zabija u Mazdu ispred sebe, koja se potom zabila u betonski razdjelnik nasred autoceste.

Nije poznato kako je do nesreće došlo ni ima li ozlijeđenih ili stradalih.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
13:04 12.11.2018.

bolje da se mi pobrinemo za nase ceste a ne gledati u tudi vrt.

DU
Deleted user
13:29 12.11.2018.

Vozači automobila to namjerno rade jer im idu na živce kamioni. Neki vozači auta namjerno prikoče ispred kamiona tek toliko da zafrknu kamiondžije, ali onda kamion ne može stati na vrijeme pa se zabije u auto. Takvi vozači automobila ne shvaćaju da kamion ne može zakočiti toliko brzo kao auto. Kada nastane šteta vozači glume žrtve ali danas uglavnom svi kamiondžije imaju kamere pa je policiji onda lakše utvrditi krivicu, kao i osiguranju. Prije nije bilo kamera, pa bi vozači kamiona završavali nevini u zatvoru, ako je bilo žrtava, sve zbog namjerno izazvane nesreće koju je prouzročio vozač automobila. Neki kamiondžije su gubili radnu dozvolu.

DU
Deleted user
12:02 12.11.2018.

Jos jedan od podvodackih naslova, koji ne zasluzuje da se cita clanak. Kamion se nije uopste zabio, samo je malo pogurao auto ispred sebe i to bez znacajnijih posljedica. U stvari nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije