Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Autostyle

Opremite se informacijama o automobilskim novitetima i dodatnom opremom uz Večernjakov veliki paket za vozače

Novi Autostyle
Foto: VL
19.11.2018.
u 13:23

Novi Autostyle donosi brojne zanimljive teme, ali i uvijek koristan autodržač za mobitele

S nadolazećom zimskom sezonom i brojnim novitetima iz autoindustrije došlo je vrijeme i za novi Autostyle. Novi broj potražite u srijedu 21. studenoga na dar uz Večernji list, a u Večernjakovu posebnom paketu za vozače pronađite i uvijek koristan autodržač za mobitele za samo 15 kuna.

Novi broj AutoStylea – automobilskog magazina s najvećom nakladom u Hrvatskoj – u srijedu 21. studenoga naći će se pred svim čitateljima Večernjeg lista. Naime, AutoStyle u srijedu besplatno dolazi uz Večernji list. Osim o kupnji dobre zimske gume, novim sustavima koji povećavaju sigurnost prometa i vrstama 4x4 pogona, u novom broju magazina za automobile i lifestyle možete se informirati o najmu automobila prikladnog za skijanje. Sada je pravo vrijeme da rezervirate adekvatno vozilo, bilo da putujete s obitelji ili u većem društvu. Novi broj magazina AutoStyle donosi i dojmove s prvih testova novih modela, a među njima su i električni Nissan Leaf te nova Honda CR-V. Također, analizirali smo što se krije iza želje britanskog naroda da izađe iz Europske unije. Naime, mnogi proizvođači automobila na britanskom tlu imaju tvornice, a rezultat Brexita mogle bi biti deset posto veće cijene automobila koji se tamo proizvode.

Svi vozači koje žele Večernjakov specijalni paket za vozače u srijedu na kioscima mogu potražiti paket koji uz Večernji i Autostyle sadrži i autodržač za mobitele, i to za samo 15 kuna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije