Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITET

Opel Karl s peterim vratima u malom gradskom pakiranju

Opel Karl
Foto: Opel
17.09.2014.
u 17:00

Opel je objavio prve “teaser” fotografije svog novog gradskog auta koji će se zvati Karl, prema sinu osnivača Adama Opela

Novoj generaciji Opel Corse i trendovskog trovratnog Opel Adama uskoro će se pridružiti novi gradski model. Od ljeta 2015. u njihovom će društvu biti još jedan mali automobil: peterovratni Opel Karl. Svojevrsni je to nasljednik praktične Opel Agile, koja je pružala solidan prostor u malom pakiranju.

– Karl je kratko, zanimljivo i lako pamtljivo ime koje predstavlja vrijednosti Opelove robne marke: njemački je, emocionalan i pristupačan – rekla je Tina Müller, direktorica marketinga u Opelu.

Kraći čak i od Adama

Uz Karl, Adam i novu generaciju Corse, pri čemu su svi predstavljeni u manje od 30 mjeseci, Opel će od sljedeće godine imati najjači portfelj u segmentima minija i malih automobila u svojoj povijesti i jedan od najmlađih na tržištu. Ova nova linija minija i malih automobila ispunit će najrazličitije zahtjeve. Svojom dužinom od otprilike četiri metra Corsa nudi izvrsnu udobnost i odličnu uravnoteženost između veličine eksterijera i prostranosti interijera u obiteljski orijentiranoj peterovratnoj karoseriji ili pak u sportskom modelu s trima vratima. Adam je dug 370 centimetara, ima troja vrata, a nudi dinamičnu vožnju, izvrsne mogućnosti povezivanja i najširi izbor opcija personalizacije za sve koji žele automobilom izraziti svoj životni stil.

Pametno i praktično

U kompaktnom pakiranju dužine 368 centimetra Karl će imati pet vrata, do pet sjedala, ponudit će najbolje Opelove vrline u praktičnom obliku te će biti novi model s početka ponude iz Opelove game.

>> Opel Kadett s nevjerojatnih 685 konja brži i od Ferrarija

>> Prvi Opelov kompaktni SUV izgledom i voznim osobinama izborio se za titulu poželjnog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije