Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Combo

Novi Opelov multipraktik idealan za sve obitelji koje cijene prostranost

Opel Combo
Foto: Opel
1/7
02.03.2018.
u 09:00

U prodaju kreće u prvoj polovici, a prve isporuke očekuju se u drugoj polovici ove godine

U vremenima kad su klasični jednovolumeni, koji su prije 20-ak godina bilježili prodajni bum, žestoko potisnuti naletom SUV automobila, putnička kombi vozila nastala iz lakih gradskih dostavnjaka još se uvijek pristojno drže u tržišnoj utakmici. Prostranost i multipraktičnost je, dakako, njihov glavni adut, a najviše ih kupuju obitelji kojima su te značajke najbitnije kod kupnje automobila.

PSA grupacija u ofenzivi

Tako na ženevski salon automobila dolaze tri noviteta iz PSA grupe – Opel Combo Life, Peugeot Rifter i Citroen Berlingo.

I dok Citroen s Berlingom, koji je jedan od začetnika ove klase, u trećoj generaciji nastavlja uspješnu priču, a Peugeot je s novim imenom Rifter zamijenio dosadašnji Partner, Opelov novi Combo zamijenio je stari model koji je proizvodio u suradnji s Fiatom.

Opel Combo
1/7

Combo uskoro u prodaji

Novi Opel Combo Life svestran je obiteljski model. Iznimno je prostran i praktičan, opremljen jednim ili dvama kliznim vratima te se može naručiti u kratkoj (4,4 m) ili dugoj (4,75 m) verziji i kao peterosjed ili sedmerosjed. U drugom redu dolazi s tri odvojena sjedala pri čemu sva imaju Isofix nosače za dječju sjedalicu. Uz to, opremljen je tehnologijama i pomoćnim sustavima kao što su upozorenje na umor vozača, stražnja kamera s pogledom iz ptičje perspektive u rasponu 180°, head-up zaslon, IntelliGrip. Donosi i značajke koje pridonose udobnosti poput grijanih sjedala i grijanog kožnog upravljača.

Verzija standardne dužine s pet sjedala ima minimalnu zapremninu prtljažnika od 597 l, a svi kojima treba još više prostora moći će izabrati veći međuosovinski razmak sa zapremninom prtljažnika 850 litara. Može se proširiti do maksimalne 2693 litre.Vučno opterećenje prikolice jest 1500 kilograma.

Kupci će moći birati između nekoliko benzinskih i dizelskih motora s turbopunjačem i izravnim ubrizgavanjem uz ručne mjenjače, ali i 8-stupanjski automatik. U prodaju kreće u prvoj polovici, a prve isporuke očekuju se u drugoj polovici ove godine.

Urus, Jetta... Pogledajte najveće novitete detroitskog sajma automobila:

Opel Combo
1/45
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije