Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZI EKO

Odgađa se edukativni projekt Vozi eko

Vozi eko
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
26.03.2020.
u 09:30

Zbog mogućnosti prenošenja korona virusa, odgađa se Vozi eko 2020.

Drage eko vozačice i vozači,

5. po redu Vozi Eko edukativni projekt u organizaciji Večernjeg lista i partnera samo što nije krenuo, međutim, dogodila nam se situacija s COVID-19 virusom koja je u vrlo kratkom vremenu prešla u izvanredno stanje. I dok čekamo daljnji tijek događaja u borbi protiv "korone", prema uputama i preporukama nadležnih tijela, cijeli projekt se odgađa.

Kao i uvijek, svi vi, naši čitatelji i posjetitelji naših događanja, uvijek ste na prvom mjestu, tako i vaše zdravlje, pa ćemo iz tog razloga pomaknuti termin Vozi eko 2020. natjecanja i naknadno vas obavijestiti o novom terminu.

Odluku o novom terminu Večernji list će donijeti nakon što budu ispunjeni svi uvjeti za održavanje događaja, bez ikakve opasnosti za zdravlje i sigurnost posjetitelja, partnera i djelatnika Večernjeg lista.

U međuvremenu, poštujmo upute Nacionalnog stožera o zabrani rada, o samoizolaciji, budimo svi zajedno odgovorni prema sebi i svojima najbližima. Zajedničkim pridržavanjem uputa i djelovanjem usporit ćemo širenje i na kraju zaustaviti epidemiju, te se zajedno družiti na još jednom Vozi eko natjecanju kada se za to steknu uvjeti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije