68 24°C
 • USA:

  Zena na Volvu ima vec pola tih sustava i osim diferenciranih svjetala koji automatski osvjetljavaju prometne znakove i dugih svjetala koje usmjeravaju desno kd naidje vozilo iz suprotnog pravca sve ostalo je teski shit. Dobar je jedino sustav koji ako ... prikaži još! brzo vozis po autoputu detektira vozila ispred ali taj isto zna naglo zakociti na manjem rotoru jer vidi bocno auto a nezna da taj skrece vec misli da ide po rotoru prema nama. I onda naglo koci pa sve leti po autu ukljucujuci vezanu djecu kojoj to bas nije ugodno. Uz toliko pokazivaca u buducnosti ce stalno nesto u autu zvoniti i svjetliti sto ce iritirati vozaca.

 • stefj:

  Koliko će ti auti koštati... A sigurnost ovisi i o cesti i o starosti vozila. Pa tako se vidi da je najgora situacija tamo gdje se ceste ne održavaju i gdje se vozi stari vozni park... Ako pogledate autoceste, tamo ... prikaži još! se dogodi manje od 10% nesreća, a promet po njima je velik. Znači kada bi se u Hrvatskoj popravila infrastruktura i vozni park, broj poginulih bi se prepolovio... A umjesto u to, naši ulažu u kamere i kazne. Opet uhljebi pobjeđuju i po ovom pitanju. Em su pojeli novac za ceste, em će profitirati od naplate enormnih kazni. Uhljebistan i po tom pitanju, sve podređeno njima...

 • Avatar bodavica
  bodavica:

  neka ovi naši vlastodršci u Hrvatskoj uvedu ovako: 50 tisuća kuna onom tko nema nezgode deset godina,100 tisuća kuna tko nema prometne 20 godina itd , pa da vidimo da li će se stanje popraviti. Ovako se sve svodi na ... prikaži još!i na kažnjavanje i kupljenje love !!!!!

Još iz rubrike Auti

Ležeći policajci
6
Je li moguće

Jesu li ovo najbesmisleniji ležeći policajci na svijetu?

Domagoj Đukec
Domagoj Đukec

Tko je Hrvat na čelu BMW-ova dizajna: put je bio dug, ali uspješan

10
Tehnički pregled
Tehnički pregled

Strože kontrole trebale bi osjetno smanjiti broj auta na čiju se neispravnost zažmiri

5