Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvježenje

Novi RAV4 usmjeren na povezivost i sigurnost

08.08.2022.
u 13:43

Toyota je predstavila niz nadogradnji za svoj SUV za modelsku godinu 2023.

Toyota je predstavila niz nadogradnji za novi model RAV4 za modelsku godinu 2023., odnosno niz poboljšanja koja se usredotočuju na poboljšanje života u vozilu s novim multimedijskim sustavima i novom prilagodljivom digitalnom pločom s instrumentima. Sigurnost je također poboljšana novim funkcijama koje su dodane Toyotinim Safety Sense sustavima, a mogu pomoći u izbjegavanju šireg raspona uobičajenih rizika od prometnih nesreća. Primjerice, sustav predsudarne zaštite dobiva podršku za raskrižja koja otkriva hoće li auto prijeći putanju vozila iz suprotnog smjera te ima li pješaka koji prelaze cestu.

Novi RAV4 koristi Toyotin najnoviji multimedijski sustav koji uključuje novi 10,5-inčni zaslon u boji visoke razlučivosti. Opcijski multimedijski sustav uključuje ugrađenu navigaciju koja će raditi i kada nije dostupna podatkovna veza. Postoji više načina komunikacije s automobilom pomoću novog ugrađenog glasovnog asistenta

Ključne riječi

Komentara 1

IN
invazijaleptira
12:15 10.08.2022.

Izgleda mocno, bas bih voleo da ga isprobam jednom u autorentu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije