Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volkswagen

Novi Passat bit će dinamičniji, ali i manji od prethodnika

VW Passat
Foto: Volkswagen
16.06.2014.
u 15:14

Prve prave fotografije noviteta očekuju se idućeg mjeseca

Volkswagen je - kako donosi World car fans - u tišini objavio fotografiju prekrivenog novog Passata, nakon što je proteklog mjeseca u javnost pustio skice. Prve prave fotografije noviteta očekuju se idućeg mjeseca.

Iz onoga što je do sada viđeno, na novom se Passatu očekuje dinamičniji prednji dio, LED svjetla, izraženije linije i naglašeniji blatobrani. Bit će neznatno manji od prethodnika, a u izradi će se dosta koristiti aluminij i čelik visoke čvrstoće, što bi mu težinu trebalo smanjiti za 85 kg.

>> Nova generacija Passata manja je, ali prostranija i tehnološki nadmoćna

>> Terenski Passat za šminkere željne vrhunske tehnologije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije