Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Land Rover

Novi Discovery u ponudi od 488.795 kuna

Land Rover Discovery
Foto: Land Rover
06.07.2017.
u 08:18

Svestrani SUV Discovery stigao je na hrvatsko tržište, a gamu Range Rovera ove bi jeseni trebao upotpuniti i srednje veliki SUV Velar

Novi Land Rover Discovery, automobil svestrana dizajna, genijalne tehnologije i najboljih sposobnosti u klasi, stigao je na hrvatsko tržište. Nudi se po cijeni od 488.795 kuna, za izvedbu pokretanu 2,0-litrenim dizelskim agregatom, čijih se 180 konjskih snaga preko 8-stupanjskog automatskog mjenjača distribuira na sva četiri kotača.

U ponudi je s pet ili sedam sjedala. Dizelsku gamu još čine agregati od 240 i 258 KS. Jedini benzinac u ponudi razvija 340 konja (od 683.670 kn).

Land Rover Discovery
1/6

Range Rover gamu ove će jesenu upotpuniti novi model Velar, koji je na predstavljanju u Ženevi u ožujku ove godine izazvao veliki interes. Novi Range Rover Velar najprofinjeniji je i najsvestraniji medium SUV kojeg karakteriziraju napredne sposobnosti vožnje i dizajn usmjeren na detalje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije