Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi AutoStyle

Novi broj magazina Autostyle u srijedu možete pronaći i u velikom vozačkom paketu

Novi AutoStyle
Foto: VL
18.09.2018.
u 13:36

Na kioscima potražite bogati paket koji sadrži Večernjak, Autostyle, autodržač za mobitel i miris za auto

Svi čitatelji Večernjeg lista u srijedu 19. rujna na dar uz Večernji list dobivaju novi broj AutoStylea, a na kioscima ćete moći pronaći i Večernjakov specijalni paket za vozače koji sadrži Večernji list, AutoStyle, autodržač za mobitel i miris za auto – sve za samo 25 kuna.

Novi broj AutoStylea donosi brojne zanimljive teme vezane za našu svakodnevnu vožnju. Tako je, primjerice, jedna od tema velika analiza stvarnog stanja sigurnosti na hrvatskim cestama. Unatoč tome što je u prvih osam mjeseci 2018. ukupan broj počinjenih prometnih prekršaja na hrvatskim prometnicama nešto manji nego u istom razdoblju prošle godine, zabrinjava znatan porast prekršaja koji se, među ostalim, ubrajaju u obijesnu vožnju ili, jednostavno rečeno, za život opasno divljanje.

MUP-ova statistika, naime, naizgled je pozitivna – od siječnja do kolovoza na hrvatskim je prometnicama počinjeno čak 3975 prekršaja manje nego u istom razdoblju prošle godine (ukupno 482.027). Pažljivije proučavanje svih vrsta prekršaja, međutim, otkriva zabrinjavajući rastući trend divljanja i arogancije vozača na hrvatskim prometnicama. O poražavajućem stanju hrvatske prometne (ne)kulture i o brojnim drugim zanimljivim temama čitajte u novom broju magazina AutoStyle koji će u srijedu na dar dobiti čitatelji Večernjeg lista.

AutoStyle u novom broju, uz analizu stanja na hrvatskim cestama, donosi vodič kroz ponudu automobila primjerenih sigurnom i udobnom prijevozu obitelji s troje ili više djece. Provjerili smo koliko se na benzinskim postajama razlikuju cijene goriva te zašto su i koliko automobili skuplji nakon što je na snagu stupio novi protokol mjerenja potrošnje goriva. Provjerili smo kako rade sustavi autonomne vožnje koji su nam već u autima, a na našim stranicama možete se informirati i o najboljim modelima s pogonom na sva četiri kotača. Istražili smo i koji će se noviteti početkom listopada premijerno predstaviti na salonu automobila u Parizu.

Novi broj AutoStylea izlazi u srijedu 19. rujna na dar uz Večernji list, a svi pravi oktanoljupci mogu pronaći i specijalni paket za vozače po cijeni od samo 25 kuna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije