Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas na kioscima

Novi broj magazina AutoStyle NA DAR uz Večernji list

Autostyle
Foto: VL
1/2
29.01.2018.
u 16:14

AutoStyle donosi savjete o vožnji na zaleđenoj cesti, pregled povoljnih automobila kod kojih se može doplatiti za grijanje sjedala i volana, detaljan izračun cijena automobila uz nove trošarine...

Broj potencijalnih kupaca automobila s integralnim pogonom raste pa je i ponuda takvih modela sve veća i sve dostupnija. Danas za automobil s pogonom na sve kotače ne treba izdvojiti puno više nego za običan mali gradski automobil. Iz bogatog smo izbora 4x4 modela u našem magazinu AutoStyle probrali nekoliko najpovoljnijih.

Ponudom prednjači Suzuki - od pet povoljnih mališana s pogonom na sve kotače čak su tri modela njegova: Ignis, Swift i Vitara. Na vrhu ljestvice je Ignis s cijenom od samo 101.205 kuna. Da, samo, jer kad je takav iznos istaknut uz automobil s pogonom na sva četiri kotača, on je i više nego povoljan bez obzira na dužinu od svega 370 cm.

Više o kvalitetama povoljnih 4x4 automobila, ali i o mnogim drugim temama i vozilima u srijedu 31. 1. možete doznati u magazinu AutoStyle. No od srijede za to nije potrebno izdvojiti dodatan novac. AutoStyle će besplatno dobiti svi koji ove srijede s kioska odu s primjerkom Večernjeg lista. AutoStyle time se transformirao u magazin koji će se – od svih automobilskih magazina u Hrvatskoj – naći u rukama najviše čitatelja. Budite i vi sutra jedan od njih jer AutoStyle donosi korisne savjete o vožnji na zaleđenoj cesti, pregled povoljnih automobila kod kojih se može doplatiti za grijanje sjedala i volana, detaljan izračun cijena automobila uz nove trošarine.

Analizirali smo način rada pojedinih hibrida, ali i situaciju u kojoj se našao Tesla Motors zbog uskog grla u proizvodnji baterija za Teslu 3. Kako se vozi paprena Toyota Yaris s 212 konja, kako vozača čuva najsigurniji automobil na svijetu Volvo XC60, zašto Hrvatska gorska služba spašavanja voli Daciju Duster? Provjerite u srijedu 31. 1. u novom broju magazina AutoStyle.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije