Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U srijedu

Novi Autostyle - dar uz Večernji list

Novi Autostyle - dar uz Večernji list
Foto: VL
16.09.2019.
u 10:57

Bili smo u Frankfurtu, testirali i uspoređivali te saznali puno vrijednih informacija za sve vozače

Frankfurt Motor Show, najznačajniji svjetski salon automobila u drugoj polovici godine, u ovim trenucima još uvijek broji posjetitelje. S obzirom da je zamjetan trend pada broja izlagača, vjerojatno će i posjetitelja biti nešto manje nego ranije. Naime, ove je godine s frankfurtskog salona izostalo oko 20 poznatih proizvođača automobila. Usprkos tome, sajam je iznjedrio mnoge novitete.

Očekivano, primat su ugrabili električni automobili. Koje sve nove automobile, u kojim klasama i s kakvim pogonom možemo na našem tržištu očekivati iduće godine, ali i u godinama koje slijede, možete pročitati u novom broju magazina AutoStyle. Novi AutoStyle na kioscima će biti u srijedu, 18. rujna, na dar uz Večernji list.

Među premijerno pokazanim novitetima u Frankfurtu su izloženi i potpuno novi modeli Škoda Kamiq i Audi Q3 Sportback te osvježena Opel Astra. Imali smo ih priliku voziti i prije frankfurtske premijere, a prve dojmove također možete pročitati u magazinu AutoStyle, čiji su novinari isprobali i novu Mazdu CX-30. Također, provjerili smo koliko su nove hrvatske kazne stroge u usporedbi s kaznama u drugim EU zemljama. Razlike među kaznama ukazuju da ne gledaju zakonodavci u svim zemljama jednako strogo na sve prekršaje.

U hrvatskim okvirima, pak, bitno je znati da sa snagom motora rastu i troškovi posjedovanja automobila. Konkretno, za automobil sa 180 konja pri produženju registracije dvostruko su veći troškovi nego za auto sa 70 KS. Detalje provjerite u novom broju magazina AutoStyle, koji donosi i informaciju o cijenama baterija u električnim automobilima.

U srijedu dar svim čitateljima Večernjeg lista- novi Autostyle

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije