Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volkswagenova prinova

Nova tehnologija za trilogiju obnovljenog modela T-Roc

Foto: Volkswagen
1/6
23.11.2021.
u 11:32

Najnovije izdanje Volkswagenova kompaktnog crossovera u prodajnim se salonima očekuje u proljeće 2022. godine. Donosi svjež dizajn, inovativne sustave potpore i brojne digitalne usluge

Volkswagen je premijerno predstavio novi T-Roc, T-Roc R i T-Roc Cabrio. Novitet se u prodajnim salonima očekuje u proljeće 2022. godine. Donosi svjež dizajn, inovativne sustave potpore i brojne digitalne usluge. Unutrašnjost je, navodi proizvođač, obogaćena visokokvalitetnim materijalima, redizajniranim zaslonom infotainment sustava te serijskim Digital Cockpitom. Zaslon infotainmenta sada je dizajniran kao tablet te je smješten uz instrumentnu ploču, u vidnom polju vozača. Ovisno o opremi, dimenzija je od 8’’ ili 9,2’’.

Vanjske linije novog modela T-Roc sada su izoštrene i čine njegov crossover dizajn još upečatljivijim. LED glavna svjetla i zatamnjena stražnja svjetla dio su serijske opreme. IQ Light s matrix LED glavnim svjetlima i osvijetljenim letvicama rešetke hladnjaka, kao i grupa stražnjih svjetla nove grafičke strukture s dinamičnim žmigavcima, dostupni su na zahtjev. Pet novih boja laka karoserije i novodizajnirani 17'' i 19' kotači od lakog metala pružaju kupcu još više mogućnosti za individualizaciju vozila.

Inovativnu tehnologiju predvode ranije spomenuta svjetla IQ.Light, matrix LED glavna svjetla i sustav potpore IQ.Drive uz sustav Travel Assist, kao i prediktivna automatska regulacija razmaka. Novi IQ.Drive Travel Assist i prediktivna automatska regulacija razmaka pružaju potporu pri upravljanju, kočenju i ubrzanju pri brzinama do 210 km/h. Integracijom signala prednje kamere te GPS podataka i podataka karte, sustav upravljanja vozilom može uključivati lokalne podatke o ograničenju brzine, oznake za kraj naselja, križanja i kružne tokove. Na izbor su tri TSI i dva TDI motora, snage od 110 do 190 konja, uz 6-stupanjski ručni mjenjač ili automatizirani 7-stupanjski mjenjač. U ponudi je i 4Motion pogon na sve kotače, kojeg ima i inačica posebne kategorije: T-Roc R s 300 KS te sa sportskim voznim postrojem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije