Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA PONUDA

Nemate dovoljno novaca za kupnju apartmana na moru? Imamo rješenje

Foto: Njuškalo
1/4
29.06.2019.
u 08:00

Novi kamperi nisu za svačiji džep, no uvijek postoje rabljeni modeli.

Apartman na moru velika vam je želja, no financije vam ne dozvoljavaju da tu želju i ostvarite? Postoji rješenje, no pitanje je sviđa li vam se takav način ljetovanja.

Ukoliko kupite apartman osuđeni ste na jednu te istu lokaciju, a s obzirom na to da se na moru užurbano gradi  okruženje bi se moglo drastično promijeniti. No, ukoliko kupite kamper oko tih stvari ne morate brinuti jer lokaciju možete mijenjati kada god to poželite.

Novi kamperi nisu za svačiji džep, no uvijek postoje rabljeni modeli.

Već za gotovo 5000 eura možete kupiti Fiatov kamper. Vlasnik ne navodi previše detalja, no piše kako je vozilo u odličnom stanju te da su napravljeni svi servisi.

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

Ford Transit iz 1996. godine prodaje se za 53 500 kuna i do sada je prošao više od 151 000 kilometar. U oglasu stoji da je u odličnom stanju i da je sve ispravno pa da na more možete krenuti bez ikakvih ulaganja.

Nešto skuplji Fiat Ducato International prošao je 133 000 kilometara, ima nove četiri gume, kuku, nosač za bicikle, ali i LCD TV. Ima četiri ležaja, plinsko grijanje i registriran je do 4 mjeseca iduće godine. 

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

Volkswagenov kamper proizveden je 1995. godine i prodaje se za 70 000 kuna. U oglasu se navodi kako cijena nije fiksna te da je napravljen veliki servis. Oprema u unutrašnjosti je 'kao nova'. Ima četiri sjedeća mjesta i 6 mjesta za spavanje.

Ostalu ponudu kampera možete pronaći ovdje.

Ključne riječi

Komentara 5

PA
PainKiller
11:58 29.06.2019.

Nemate dovoljno novca za ljetovanje u Hrvatskoj? Imamo riješenje!!!!!!! Zaposlite se u Njemačkoj ili Irskoj i najvjerojatnije ćete si moći priuštiti odmor u Hrvatskoj, ali ako vam to i dalje bude preskupo, postoje puno jeftinije dedestinacije sa znatno boljom turističkom ponudom i brojnijim sadržajima. Kao dodatna prednost moći ćete reći da ste negdje bili i vidjeli svijet.

Avatar Sanzo
Sanzo
19:13 29.06.2019.

Nemate dovoljno novaca za kupnju apartmana na moru? Imamo rješenje! Javite se ministru Kuščeviću i on će vam objasniti kako da na "pošteni" način zaradite ne za jedan, već za 5 apartmana na moru! Još malo pa nestalo - javite se hitno!!!!

Avatar Zgubider.
Zgubider.
16:53 29.06.2019.

"...Nemate dovoljno novaca za kupnju apartmana na moru? Imamo rješenje..."___Koje pitanje?! Pa što će ti apartman na moru?! Ideš u hotel pa svake godine možeš vidjeti drugo mjesto, ponekad i drugu državu. Ako nemaš za hotel, može se iznajmiti i apartman…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije