Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Infiniti

Nakon Q30, očekuje se i QX30

Infiniti
17.07.2014.
u 11:52

Novonajavljeni model na Q30 će se i temeljiti, odnosno nastat će na Mercedesovoj MFA platformi koja nosi i Mercedes A, B i CLC klase.

Iz Infinitija, Nissanove luksuzne marke, pristižu informacije o modelu QX30, koji će se prodavati globalno.

Očekuje se da će se QX30 početi proizvoditi ubrzo nakon početka prodaje Infinitija Q30, što se očekuje sredinom 2015. Novonajavljeni model na Q30 će se i temeljiti, odnosno nastat će na Mercedesovoj MFA platformi koja nosi i Mercedes A, B i CLC klase.

Novi će se crossover na tržištu suprotstaviti Audiju Q3, BMW-u X1 i Mercedesu GLA. Iz Infinitija također navode kako će QX30 cjenovno biti pozicioniran tako da može konkurirati Audiju Q3. Očekuje se da će ga Infiniti u konceptnom obliku pripremiti za nadolazeći salon automobila, koji će u Parizu početkom listopada otvoriti vrata.

>>Infiniti Q50 - do stotke za 5,1 s, a troši 6,2 l/100 km

>>FOTO Stiže nova sportska limuzina Infiniti Q50

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije