140 19°C
  • juma:

    U Rusiji se to isplati popravljati, jer je cijena rada niska. Kada bi se isti postupak radio u D ili ne dao bog u CH, cijena bi bila otprilike kao pola potpuno novog automobila, a u CH bi mogli mozda ... prikaži još! kupiti i potpuno novi BMW. Osim toga, ovakvi automobili su u pravilu kasko osigurani i ako imas totalku dobijes novac. Dakle ne isplati se.

  • BakaMraz:

    Da, ali ima jedna razlika, ako mi netko u Njemackoj uvali takav auto, tamo imam rok od godinu dana da mu ga vratim i jos mi mora odstetu platiti, a i drzava ce mu uredno uruciti i sudski poziv za ... prikaži još!a prevaru. Pretpostavljam da bi u HR bilo, pojeo vuk magare, hebi ga.....

  • portugisac:

    BMW X5 je jedan od najsigurnijih auta ali ga nikada više ne bih kupio. I kod mene je bila totalka. X5 je izgrađen iz mnogo plastičnih čelija pa kada se desi sudar ta se sva plastika zdrobi i ublaži udarce. ... prikaži još! Niti jedan primarni ili metalni dio večinom nije povrijeđen. Staviš nove dijelove i auto kao nov. Jedamput mi se to desilo u Češkoj kada mi se jedan sa 140 km/h nabio straga u koloni i bacio me na onoga naprijed. "totalka". auto je završio u Rusiji. Drugi puta sam x5 razbio između Karlovca i Bosiljeva."Totalka". Auto je završio u Karlovcu. Nisu nijemci baš ludi za popravljanjem auta jer zahtijeva previše vremena a i preskupo je. Ti popravljanjem bave se večinom Balkanci gdje prednjaće Turci.

Još iz rubrike Auti

VW
4
AUTOMOBILSKI GIGANT

I BiH želi tvornicu VW-a: Predložene dvije lokacije!

Škoda
Svjetska premijera

Stiže nova Octavia - Škodin megahit izgleda vrlo dinamično

Renault Captur
Renaultov bestseler

Vozili smo novi Captur: Okrenuo se obiteljskom životu, prostraniji je i robusniji