Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava 'pila'

Najsnažnija Octavia u Škodinoj povijesti ima čak 245 konja

Škoda Octavia vRS
Foto: Škoda
1/2
23.06.2017.
u 08:35

Ako je u pitanju hatchback izvedba, stotku hvata za 6,6 sekundi, dok karavan za isti sprint treba 0,1 sekundu više

Nova sportska izvedba Škodinog najprodavanijeg modela dolazi u najjačoj verziji ikad - najsnažnija Octavia u povijesti ovog češkog proizvođača razvija brutalnih 245 konjskih snaga.

Osim što je moćnija nego ikad, Octavia vRS 245 je i dinamičnija i emotivnija. Na raspolaganju je kao hatchback i karavan. Njezin 2,0 TSI motor sa spomenutih 245 KS omogućava joj da od mirovanja do stotke pojuri za samo 6,6 sekundi. Odnosno, 6,7 sekundi ako je riječ o karavanu.

Nova svjetla pružaju još veću sigurnost, a zahvaljujući integriranom Wi-Fi hotspotu putnici mogu uvijek biti na internetu. Brojni sustavi pomoći vozaču poboljšavaju komfor i sigurnost automobila. Prostor u kabini i dalje je izdašan, karakteristično za Octaviju.

Komentara 1

IB
ibiza
10:42 23.06.2017.

zna se ,kada VW to uzme u svoje ruke ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije