Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski crossover

Najsnažnija M35i izvedba BMW-a X2 s 306 KS

BMW X2 M
Foto: BMW
1/12
20.09.2018.
u 08:59

Svoju SUV sportsku ofenzivu Bavarci su nastavili i s prvom službenom objavom testiranja X3 M i X4 M modela

Najsnažnija izvedba BMW X2 s M značkog sportskog odjela bavarskog proizvođača pokretat će 2-litreni twin turbo četiricilindraš s 306 KS i 450 Nm okretnog momenta. BMW X2 M35i će u standardnoj opremi imati inteligentnu xDrive tehnologiju pogona na sva četiri kotača u kombinaciji sa 8-brzinskim Steptronic prijenosom uključujući i opciju Launch Control s kojim će do stotke sprintati za 4,9 s.

X2 M35i će biti opremljen i prilagodljivim M Sport ovjesom, M kočionim sustavom, kao i poboljšanim preciznijim i direktnijim upravljačem. vožnje. Posebna tehnička značajka - kao i novina za M Performance automobil - je M Sport diferencijal instaliran na prednjoj osovini.

BMW je objavio i fotografije s testiranja konceptnih M verzija za broj većeg SUV-a X3 i njegove coupe SUV izvedenice X4 na Nürburgringu.

Pogledajte video o tome koliko vrijede vozačke dozvole i kada ih trebate zamijeniti:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
10:35 20.09.2018.

s vani waaau a unutrasnjost kao 3ica iz 2000 god-samo veci display

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije