Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proširena ponuda

Na Njuškalu i potpuno novi automobili

Foto: Thinkstock
09.05.2017.
u 09:00

Korisnici sada mogu suziti izbor prema boji, broju vrata, obliku karoserije, potrošnji goriva, vrsti pogona načinu plaćanja

Na Njuškalu, najvećem online tržištu automobila u čiju se auto moto kategoriju mjesečno uparkrira više od 700.000 posjetitelja, sada se mogu pretraživati i potpuno novi automobili. Dakle, oni koji do sada nisu registrirani i proizvedeni su u tekućoj ili prošloj godini.

Kako bi potencijalni kupci sve relevantne informacije za nove aute mogli dobiti na jednom mjestu, Njuškalo je osigurao i dodatna opisna polja prilikom predaje oglasa, a koja se sada mogu popuniti i prilikom predaje rabljenih vozila. Broj sjedala, potrošnja goriva, maksimalna emisija CO2, ekološka kategorija, LED svjetka, senzori, krovna kutija, parkirne kamere i grijana sjedala sada se mogu vidjeti u istaknutim poljima uz oglas.

Komentara 1

Avatar davcro
davcro
16:35 09.05.2017.

preskup je njuškalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije