Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD IDUĆE GODINE

Musk: Tesla se nada širenju posla i u Hrvatsku

Elon Musk
Foto: ALY SONG/REUTERS/PIXSELL
1/5
24.09.2019.
u 08:02

Tesla je u drugom kvartalu 2019. proizvela 87 tisuća vozila.

Elon Musk, izvršni direktor Tesle, otkrio je kako se ta tvrtka koja proizvodi električne automobile početkom iduće godine planira proširiti u Europi, a to uključuje i Hrvatsku. 

Musk je na Twitteru napisao kako se iduće godine nada proširenju na "Slovačku, Hrvatsku, Srbiju i većinu istočne Europe". 

"Napokon ćemo učiniti Nikolu Teslu ponosnim jer će njegovi automobili biti u državama njegovog podrijetla", napisao je Musk. Tesla je u drugom kvartalu 2019. proizvela 87 tisuća vozila. 

VIDEO Zagreb je prvi europski grad u kojem je predstavljen Tesla Model 3

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gastalbajter
Gastalbajter
09:07 24.09.2019.

Proširit ću i ja tnt po njegovim tvornicama. Samo neka dođe. Vrdoljakova nafta je naša budućnost!

DU
Deleted user
14:03 24.09.2019.

U državama Teslina porijekla?Slovačka,Srbija,JI Europa?Tesla se rodio u Hrvatskoj.Sigurno će bit auti jeftini taman za naše plaće i mirovine.Punjači svakih 500 km a doseg max 350

Avatar prahrvat
prahrvat
08:13 24.09.2019.

ne zna on šta ga čeka. čast nekim regijama poput međimurja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije