Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je u pravu?

Motociklist izvrijeđan na internetu nakon što je očitao bukvicu vozačici

motociklist
Foto: Screenshot Youtube
1/2
05.05.2017.
u 08:49

Motociklist je očito pokušao sebe prikazati kao žrtvu, ali čini se da je većina vidjela stvari na drugi način

Jedan motociklist našao se na udaru kritika na internetu nakon što je objavio video na kojemu verbalno napada stariju ženu koja mu je gotovo uzela prednost u prometu.

Kako se vidi na snimci objavljenoj na YouTubeu prije nekoliko dana, a snimljenoj s kamere na kacigi, motociklist se vozi ulicom i prolazi kroz raskrižje, gdje iz suprotnog smjera nailazi automobil koji skreće lijevo i zamalo prolazi ispred njega, no zaustavlja se nakon što uočava motociklista. Sve je prošlo bez posljedica, no vozač motocikla okrenuo se i počeo naganjati vozačicu automobila, a kada ju je dostigao, očitao joj je bukvicu, pa snimku cijele situacije objavio na YouTubeu.

 

Motociklist je očito pokušao sebe prikazati kao žrtvu, video je nazvao "Starica me gotovo ubila...", ali čini se da je većina korisnika YouTubea vidjela stvari na drugi način. U trenutku pisanja ovog teksta video ima samo 26 palčeva gore i više od 3600 palčeva dolje, a mnogi korisnici bikera su izvrijeđali u komentarima.

– Nadam se da si ponosan što si objavio snimku na kojoj vičeš na stariju ženu. Baš si velika faca – napisao je jedan komentator, dok mu je drugi spočitnuo što nije bio dovoljno oprezan u vožnji.

– Bilo je očito što se događa prema razmaku između automobila u lijevom traku. Trebao si usporiti kad ulaziš u takvu situaciju – napisao je.

Što mislite, tko je u pravu? Napišite u komentarima.

Komentara 6

KO
komit
10:36 05.05.2017.

Nije ona tu ništa kriva. Ovaj iz suprotnog ju je puštao i nije ni mogla vidjeti motor prije. Ok možda ga je štrecnula al ako ideš tako reagirati ko on nije grad za tebe pajdo. Preseli se na aljasku pa vozi do mile volje.

JO
josmalopanestalo
10:31 07.05.2017.

frajer nema pojma o vožnji motora on samo sjedi na motoru bez mozga

MA
maximinimax
07:23 08.05.2017.

Zato i ginu ko muhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije