Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi pickup

X-klasa brusi oružje za okršaj s VW Amarokom

Mercedes X-klasa
Foto: Mercedes-Benz
1/2
14.07.2017.
u 11:40

Njemački bi premium proizvođač robustan novitet u punom sjaju trebao pokazati 18. srpnja

Mercedes-Benz kratkim je videom dao naslutiti konačan izgled pick-up modela nazvanog X-klasa.

Vidljivo je da se prednja maska automobila izrađenog po uzoru na Nissan Navaru uvelike naslanja na onu s koncepta. Njemački bi premium proizvođač robustan novitet u punom sjaju trebao pokazati 18. srpnja. No, već i ovo dosad pokazano govori da će biti i više nego sposoban svladati kišu, snijeg, pijesak, kamenje.

 

Na tržištu bi se trebao suprotstaviti Volkswagenovu Amaroku.

Mercedes X-klasa
1/5

Komentara 2

BA
batman
23:55 20.07.2017.

Koje smeće😁😁😁😁

Avatar Hazl113
Hazl113
12:25 20.07.2017.

Sve je to lijepo, krasno, skupo. Za 10-20 god. kada pomalo benzinci i dizelaši odlaze u povijest, primat će pruzeti alternativna energija. Trenutno električnu automobil, a u budićnosti fuzija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije